adidas yeezy boost 380 covellite

Conoce las tácticas y técnicas de pádel. Aporta tus conocimientos sobre estrategias de juego, situación en el campo, correcta ejecución de golpes, etc.

Moderador: Moderadores

Responder
pfi87aob
Mensajes: 2
Registrado: 19 Oct 2021, 03:47

adidas yeezy boost 380 covellite

Mensaje por pfi87aob » 19 Oct 2021, 03:57

Yeezy 380 on futuristinen lenkkisiluetti, jossa on monia mielenkiintoisia adidas yeezy boost 380 alien yksityiskohtia. Paksu (yksi paksuimmista) Boost -pohja, sen kantapää, joka nousee korkealle ja "kelluu" ilmassa, on aivan erityinen. Sivupaneeli on sileä ja läpinäkyvä, ja pohjassa on myös uusi ja ainutlaatuinen kuvio. Yläosa on tullut ohuemmaksi kuin 350 -luku, ja Yeezy -raita elää mielenkiintoisena rei'itettävänä, pitkänomaisena laastarina.

YEEZY BOOST 380 Covelliten päällinen koostuu monisävyisestä uudelleen suunnitellusta Primeknit-materiaalista sukkamaisessa rakenteessa, mikä tarjoaa tiukan mutta mukautuvan istuvuuden. Läpikuultava adidas yeezy boost 380 musta monofilamenttilanka on kudottu yläosaan lisäämällä visuaalista kiinnostusta ja hengittävyyttä. Tässä mallissa on nyörittämättömät joustavat nauhat, jotka helpottavat pukemista ja riisumista, ja se on varustettu toisella vakionauhoilla. Uudistettu täyspitkä BOOST-välipohja parantaa pehmustuskokemusta ja tarjoaa optimaalisen mukavuuden siellä, missä kuluttajat sitä eniten tarvitsevat. Kalanruotoinen kumipohja tarjoaa ainutlaatuisia suunnitteluvihjeitä ja parempaa pitoa.

Adidas Yeezy Boost 380 “LMNTE” on jälleen yksi kenkä Kanye Westin kenkälinjassa, joka näyttää ylpeänä maanläheisen väripaletin. Yeezy Boost 380 -malli adidas yeezy boost 380 yecoraite julkaistiin adidaksen ja Kanyen toimesta vuonna 2020 kehittyessään suosittuun Yeezy Boost 350 V2: een. Alun perin nimetty 350 V3: ksi, adidas hävitti alkuperäisen tuotenimen 380 -nimikkeen hyväksi.

Mallin avaruusolentojen kaltaisten suunnittelun yksityiskohtien mukaan excomin "Alien Blue" -tyyli eristää otsikon sävyn puolikuultavaan adidas yeezy boost 380 covellite välipohjaan. Primeknit-rakenne koko yläosassa sopii yhteen muiden adidaksen YEEZY-sateenvarjon ehdotusten, nimittäin YEEZY 350 V2: kanssa: aliarvioidut luonnonvalkoisen ja harmaan sävyt yhdistyvät näennäisesti satunnaiseen kuvioon, kun taas sivuttaiset läpinäkyvät nauhat ovat vihertäviä , pimeässä hohtava viimeistely.

https://www.representsrange.com/


Responder

Volver a “Táctica y técnica en pádel”