424 x Adidas Ultra Boost 2021 Core Black/Carbon/Scarlet

Haz tu presentación oficial para que los foreros vayamos conociendo los últimos fichajes. También podrás utilizarlo para dejar tu felicitación (por el motivo que sea) a otros foreros.

Moderador: Moderadores

ca6ok1lf
Mensajes: 3
Registrado: 08 Jun 2021, 01:06

424 x Adidas Ultra Boost 2021 Core Black/Carbon/Scarlet

Mensaje por ca6ok1lf » 08 Jun 2021, 01:36

Imagen


I slutningen af ​​januar måned frigiver adidas Originals en håndfuld aroundselect.com farvekombinationer inklusive denne “Triple Black” iteration. Påklædt i et Core Black farveskema. Denne Adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilen er Primeblue-garn. Efterbehandlingen inkluderer halvgennemsigtig blonderalder, Black Boost mellemsål og gummisål for at fuldende designet.


Adidas Originals opdaterede Adidas Sko Blå løber er klar til at frigives i en håndfuld farveindstillinger i løbet af februar måned, som inkluderer denne “Halo Silver” iteration. Påklædt i farveskema Halo Silver, Grey og Solar Yellow. Denne Adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilen er Primeblue-garn. Efterbehandlingen inkluderer halvgennemsigtig blonderalder, grå Boost mellemsål sort tåspids og solgul på ydersålen fuldender designet.


Tilslutning til paret "Hazy Rose" frigiver adidas Originals endnu en kvinders eksklusive 424 x Adidas Ultra Boost 2021 Core Black/Carbon/Scarlet med denne "Ash Pearl" -farve. Påklædt i et farveskema med Ash Pearl og Hazy Rose. Denne Adidas Ultra Boost 2021 er lavet med Primeblue, et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilen er Primeblue-garn. Efterbehandlingen inkluderer halvgennemsigtig blonderalder, perlefarvet Boost mellemsål og gummisål med lyserøde og solgule accenter for at fuldende designet.


Udført i et kongeblåt, gult og hvidt farveskema, detaljer om denne På Udsalg adidas Ultra Boost 2021 inkluderer en Primeblue-overdel, som er et højtydende genbrugsmateriale lavet delvist med Parley Ocean Plastic. 50% af overdelen er tekstil, 75% af tekstilen er Primeblue-garn. Den overvejende kongeblå overdel står i kontrast til de gule hits, der er noteret i hele skoen. Andre detaljer på skoen inkluderer guldmærketunger, halvgennemsigtig blonderbur og hæltæller, White Three Stripes og White Boost mellemsål.


https://www.aroundselect.com/

Responder

Volver a “Presentaciones y Felicitaciones padeleras”